dijous, 16 de juliol del 2015

Jornada de treball al Barri Ferroviari de Sant Vicenç de Calders



Aquest proper dissabte 18 de juliol els companys i companyes de la Comissió per la Preservació del Barri Històric Ferroviari de Sant Vicenç de Calders han organitzat una jornada reivindicativa i de treball. En les jornades col·laboren diverses organitzacions: Som Poble, la CUP, Arran, l'Assemblea d'aturats i aturades del Baix Penedès, la PAH Bloc 47 i el Kampink Ki Pugui.

El punt de trobada serà a les 18h al local social de l'Associació Familiar Ferroviària i a les 21'30h hi haurà un sopar popular pels participants i assemblea.

Vaig tenir la immensa sort, fa tan just uns mesos, de conèixer el barri de mà de l'Adriana Rivas. Un barri ple de riquesa cultural, patrimonial, social, històrica i arquitectònica i que, cada dia que hi vaig, m'enamora una miqueta més. Sense cap dubte un dels barris amb més encant del municipi i que em recorda a allò que es vivia als carrers quan era petit.

Un barri que ha patit la deixadesa i l'oblit per part d'ADIF, propietària dels terrenys, i de l'Ajuntament del Vendrell i en la que els veïns i veïnes han hagut de fer d'alcaldesses i regidores accidentals, de lampistes, de jardiners, etcètera etcètera. Un barri que no ha de recuperar la dignitat perquè els seus veïns i veïnes en tenen a cabassos!

Una jornada de treball que serà la demostració que l'autoorganització popular és bàsica i absolutament necessària per transformar la societat i els nostres barris.

I un barri que, per sobre de tot, compte amb un col·lectiu veïnal meravellós.


Per tant, el proper dissabte vine i participa!

Us deixo l'esdeveniment al facebook per si és del vostre interès:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada