divendres, 13 de novembre del 2015

Resum de la reunió del Consell d'Administració de Prosceni El Vendrell SLM - 10/11/2015


El passat dia 10 de novembre es va fer reunió del consell d'administració de l'empresa municipal Prosceni El Vendrell SLM. Aquesta empresa és la que s'encarrega de gestionar el Teatre Àngel Guimerà i una part de l'Escola Municipal de Música Pau Casals (els auditoris i la sala polivalent).

La reunió tenia el següent ordre del dia: 

"1. Aprovació, nomenament i acceptació si s’escau dels membres del Consell d’Administració designats per acord de la Junta General celebrada l’1 d’octubre de 2015, i els càrrecs dins del Consell d’Administració.

   2. Nomenament del Conseller Delegat.

3. Facultar al President i al Conseller Delegat perquè puguin comparèixer davant Notari de la seva elecció i solemnitzar en escriptura pública els precedents acords inscribibles al Registre Mercantil, facultant-los així mateix perquè atorguin tots els documents públics o privats, de subsanació, aclararció o rectificació siguin necessaris als efectes esmentats.

  4. Precs i preguntes".

Respecte al primer punt, bàsicament explicar que la presidenta serà l'Eva Serramià, el vicepresident en Kenneth Martínez, el secretari en Xavier Mercadé (forma part del consell d'administració com a president de La Lira Vendrellenca), i com a vocals un regidor de cadascún dels grups municipals.

Sobre el punt dos el Conseller Delegat serà en Ferran Trillas, de CiU.

El punt 3 en quan vaig rebre la convocatòria vaig enviar un mail a l'Oriol Nicolàs, gerent de l'empresa, bàsicament pq em sonava a xinès. Bàsicament es veu que, com s'han modificat els estatuts per ampliar el nombre de consellers/es, per tal que hi pugui haver un de cada grup municipal (abans hi havia menys partits amb representació al consistori), el notari demanava això.

A l'apartat de precs i preguntes res a destacar.

La reunió va començar a les 18h i va finalitzar a les 18'09h, així que va durar 9 minutets. Si no m'equivoco la dieta per assistir a aquestes reunions és de 240€.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada